'Napoli ziet Dávid Hancko als opvolger van Kim Min-Jae'

'Napoli ziet Dávid Hancko als opvolger van Kim Min-Jae'

Bij Napoli zijn ze steeds meer overtuigd van de kwaliteiten van Dávid Hancko, zo schrijft Il Mattino dinsdagochtend. De Italiaanse krant weet dat Kim Min-Jae waarschijnlijk zal vertrekken naar Manchester United en de verdediger van Feyenoord is een geschikte kandidaat om hem op te volgen.

In de Italiaanse media verschijnen zelfs al berichten over een mogelijk transferbedrag. Zo zou Feyenoord een bedrag van 23 miljoen euro willen hebben, terwijl Napoli momenteel 18 miljoen wil betalen voor Hancko. De Slowaak kwam afgelopen zomer over naar Rotterdam voor ongeveer zes miljoen euro.

Eerder meldde de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio al dat Hancko samen met Nikola Milenković, verdediger van Fiorentina, op het lijstje stond van de kampioen van Italië. Uit de onderhandelingen met Milenković is momenteel niets gekomen en daarom bekijkt Napoli de volgende mogelijkheden.

Feyenoord hoeft zich geen zorgen te maken wanneer de kampioen van Italië zich daadwerkelijk gaat melden bij de Rotterdammers. De 25-jarige centrale verdediger heeft namelijk nog een contract tot medio 2026 in De Kuip waardoor er stevig onderhandeld kan worden.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties